Utolsó kommentek

  • Füle S.: Még egy teszkós U-lakat is sokkal többet ér mint egy sodrony. (2013.05.10. 06:27) Ellopták egy kislány montiját
  • vercse: "Edzett acélból készült lakatokat érdemes vásárolni - U-lakatot vagy acélszemes láncot. Az acélsod... (2013.05.09. 18:26) Ellopták egy kislány montiját
  • Füle S.: @HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: Én már 45 fokkal is kiegyeznék. (2013.05.07. 09:23) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: most már csak az hiányzik, hogy a menetirányra merőlegesen álljanak azok a rések... (2013.05.07. 08:35) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • Füle S.: @Lillamama: Köszi a hozzászólást, értesítettem a Rendőrséget is. (2013.05.03. 06:43) Életveszély!
  • Utolsó 20

Oldalletöltések száma


    free counter

Blogindító

2012.03.15. 16:32 Füle S.

Tisztelt gödöllői bringások!

A "Legyen Gödöllő kerékpárosbarát város!" projekt kezdete óta igyekszünk egy olyan médiafelületet létrehozni, ahol a helyi bringások közvetlen információt kaphatnak a kerékpárközlekedés változásairól. Egy olyan helyet, ahol elmondhatják saját véleményüket, vitatkozhatnak, javasolhatnak.

Első próbálkozásunk egy most is élő Facebook oldal, ( www.facebook.com/bicajosgodollo ) azonban minél több bringással beszélek, annál nyilvánvalóbb, hogy sok bringásnak nincs facebookja és nem is szándékozik regisztrálni. Annak a közösségi oldalnak hatalmas előnye lett volna az információ gyors terjedése a megosztás révén, de negyed évi működés után úgy tűnik, ez nálunk (még?) nem működik.

Létrehoztuk ezért ezt a blogot, amit mindenféle regisztráció nélkül lehet olvasni, sőt az írásokhoz nicknévvel is hozzá lehet szólni. Ez névtelenséget biztosít, ha valaki ezt szükségesnek tartja.

Vegyétek fel a könyvjelzők (kedvencek) közé ezt a blogot!

És látogassátok, hirdessétek indulását, írjatok emailt a szerkesztőknek, szóljatok hozzá az írásokhoz, sőt, jelentkezzetek cikkírónak, mert ahhoz, hogy a gödöllői bringások érvényesíteni tudják kívánságaikat, közösséggé kell válniuk, és tudatniuk kell a világgal, hogy mit szeretnének. Mert néma biciklisnek az anyja se érti a szavát.


A bejegyzés trackback címe:

https://akerekparosbaratgodolloert.blog.hu/api/trackback/id/tr84318658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása