Utolsó kommentek

  • Füle S.: Még egy teszkós U-lakat is sokkal többet ér mint egy sodrony. (2013.05.10. 06:27) Ellopták egy kislány montiját
  • vercse: "Edzett acélból készült lakatokat érdemes vásárolni - U-lakatot vagy acélszemes láncot. Az acélsod... (2013.05.09. 18:26) Ellopták egy kislány montiját
  • Füle S.: @HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: Én már 45 fokkal is kiegyeznék. (2013.05.07. 09:23) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: most már csak az hiányzik, hogy a menetirányra merőlegesen álljanak azok a rések... (2013.05.07. 08:35) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • Füle S.: @Lillamama: Köszi a hozzászólást, értesítettem a Rendőrséget is. (2013.05.03. 06:43) Életveszély!
  • Utolsó 20

Oldalletöltések száma


    free counter

Hogyan lehet hozzászólni?

2012.03.17. 06:37 Füle S.

Azon olvasóink kedvéért, akik nem járatosak a blogok dolgában, röviden összefoglaljuk, hogyan lehet hozzászólni írásainkhoz.

Ezt a blogot az index által üzemeltetett blog.hu rendszerében hoztuk létre. Ez azt jelenti, hogy egy kész blogot kaptunk, teljesen ingyen, aminek a megjelenését magunkra szabhattuk. Az index összesen annyit kér cserébe, hogy a jobboldalra hirdetést tehessen, ha majd jónak látja.

Miért kell ezt elmondani? Azért, mert a blog.hu rendszerében csak azok tudnak hozzászólni, akik regisztrált felhasználók. Ez a regisztráció azt jelenti, hogy a felhasználó megadja az email címét, és választ magának egy felhasználónevet. A felhasználónév lehet saját neve, de lehet tetszőleges álnév is, ha nem kíván saját nevén hozzászólni. Tudni kell, hogy a blog adminisztrátorai nem csak a felhasználónevet (más néven álnév, nick) látják, hanem a hozzászóló email címét is. Ezért, ha egy hozzászóló (pl. Gipsz Jakab) azt szeretné, hogy ne tudjuk ki ő, akkor ne a saját (pl. gipszjakab@freemail.hu) email címét adja meg regisztrációkor, hanem először nyisson egy semmitmondó nevű emailcímet (pl. fdsfsdg@freemail.hu) és azt használva regisztráljon!

Regisztrálni a "szóljon hozzá" feliratra kattintva, utána regisztrációt választva lehet.

A regisztrált felhasználó nem csak ehhez a bloghoz szólhat hozzá, hanem az index rendszerében működő összes bloghoz. Emellett kap egy ingyen fotógalériát, email címet, részt vehet a beszélgetőfórumokon, és akár maga is indíthat egy blogot. Mivel a regisztráció ilyen sok helyre enged be, azt a nevet adták neki, hogy Indapass. Ez teljesen ingyenes, javasoljuk olvasóinknak, hogy regisztráljanak, és szóljanak is hozzá írásainkhoz!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://akerekparosbaratgodolloert.blog.hu/api/trackback/id/tr844321438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása