Utolsó kommentek

  • Füle S.: Még egy teszkós U-lakat is sokkal többet ér mint egy sodrony. (2013.05.10. 06:27) Ellopták egy kislány montiját
  • vercse: "Edzett acélból készült lakatokat érdemes vásárolni - U-lakatot vagy acélszemes láncot. Az acélsod... (2013.05.09. 18:26) Ellopták egy kislány montiját
  • Füle S.: @HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: Én már 45 fokkal is kiegyeznék. (2013.05.07. 09:23) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: most már csak az hiányzik, hogy a menetirányra merőlegesen álljanak azok a rések... (2013.05.07. 08:35) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • Füle S.: @Lillamama: Köszi a hozzászólást, értesítettem a Rendőrséget is. (2013.05.03. 06:43) Életveszély!
  • Utolsó 20

Oldalletöltések száma


    free counter

Megvolt az eligazítás

2012.04.10. 19:04 Füle S.

A városháza házasságkötő termében összeültünk: Egy maroknyi bringás, az alpolgármester úr, a v.r. kapitányhelyettes úr, a közlekedési o.v. és a motoros rendőrök egyike. A 14.-i kerékpáros vonulás biztosítását beszéltük meg. A biztosításért a rendőrség felel, mindenki más az ő igényeik szerint végezhet szervező, útvonalbiztosító munkát.

A rendőrség biztosra megy: Az előre egyeztetett útvonal kritikus pontjaira felállított rendőröket tesznek, az erőforrások szűkössége miatt egy-egy rendőrt. A legtöbb helyen (kereszteződés) szükséges lesz a segítő személy is.

Kérem, aki vállalja, hogy segít a kereszteződések lezárásában a tömeg elhaladtáig, az jelentkezzen nálam emailben a reku(pont)papa(kukac)gmail(pont)com címemen, névvel.

Kétféle feladatra lehet jelentkezni:  A komolyabb vállalás az, ha a tömeg indulásának időpontjában megjelenik a rendőrség által számára kijelölt kereszteződésben, és ott végzi a biztosítást az ott lévő rendőr irányításával, amíg a tömeg teljesen el nem halad. Ekkor csatlakozhat a tömeghez, vagy megy amerre akar. Az enyhébb vállalás az, hogy a tömeg élén haladó felvezető rendőr motoros mögött teker, és ha olyan helyhez érkezik, a rendőr motoros utasítására kiállnak ketten a kereszteződést biztosítani, és ott maradnak a záró motoros érkezéséig, akkor visszaállhatnak a tömegbe.

A jelentkezők írják meg, hogy melyik típusra jelentkeznek!

A vonulás egyébként nem a forgalomtól megtisztított, zárt útvonalon halad, hanem élő forgalomban. A vonulás elfoglalhat egy sávot, de szembe jöhetnek autók, ezért a felezőn belül kell maradnunk!

Rajta, jelentkezzetek!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://akerekparosbaratgodolloert.blog.hu/api/trackback/id/tr844381454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerpet 2012.04.13. 12:53:56

Szia Sanyi, eddig külföldön voltam. Én szívesen megyek. Írj vagy hívj hogy hánykor és hol kell majd állni, mert tekerni még nem tudok túl gyorsan.
süti beállítások módosítása