Utolsó kommentek

  • Füle S.: Még egy teszkós U-lakat is sokkal többet ér mint egy sodrony. (2013.05.10. 06:27) Ellopták egy kislány montiját
  • vercse: "Edzett acélból készült lakatokat érdemes vásárolni - U-lakatot vagy acélszemes láncot. Az acélsod... (2013.05.09. 18:26) Ellopták egy kislány montiját
  • Füle S.: @HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: Én már 45 fokkal is kiegyeznék. (2013.05.07. 09:23) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: most már csak az hiányzik, hogy a menetirányra merőlegesen álljanak azok a rések... (2013.05.07. 08:35) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • Füle S.: @Lillamama: Köszi a hozzászólást, értesítettem a Rendőrséget is. (2013.05.03. 06:43) Életveszély!
  • Utolsó 20

Oldalletöltések száma


    free counter

Új résztvevők a „Kerékpárosbarát Gödöllőért” mozgalomban - kerékpártámaszokat telepítettek az egyetemen is!

2012.11.12. 09:22 MártiGödöllő

Fénykép0412c.JPG A Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karán, a Környezet- és Tájgazdálkodási Intézet I. számú oktatóháza előtt - a kerékpárral munkába járók kérésére - 6 kerékpárt kiszolgáló, a városban már jól ismert küllemmel rendelkező, új támaszsor került kihelyezésre, lecserélve a régi, hagyományos, nem éppen küllőbarát támaszokat. A II. számú oktatóház elé 10 kerékpárt kiszolgáló támaszsor telepítése lett tervbe véve, amely beruházás is várhatóan hamarosan megvalósításra kerül. A támaszokon lévő logó is hirdeti, hogy ily módon Intézetünk is csatlakozott a mozgalomhoz. A Gödöllőn lakó munkatársaink egy része rendszeresen kerékpárral jár munkába, és reméljük, egyre többen leszünk, akik ezt a környezetbarát helyi közlekedési módot választjuk. 

A megvalósításért köszönettel tartozunk Intézetünk vezetőinek, az ügyet intéző kollégáknak, és a VÜSZI-nek, aki a kivitelezést végezte.


A bejegyzés trackback címe:

https://akerekparosbaratgodolloert.blog.hu/api/trackback/id/tr124902885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA 2012.12.07. 20:14:12

Nos, egy másik topikkal is összefüggő javaslat következik:

ott van ugye a szép új fedett kerékpártároló a vasútállomásnál. Előbb utóbb talán használatba is lehet venni.
Ámde aki a túloldalról jön, annak elég macerás azt használni, ugyanis bringával is várhat jó sok időt a sorompónál.

Nyilván nem elvárható hogy oda is egy ilyen remekbeszabott létesítmény épüljön, de célszerű lenne a másik oldalra is egy-két támaszt applikálni, például a posta/gyógyszertár környékére is akár (oda állomástól függetlenül is), vagy közvetlenül az állomás területén van az a hosszú üres hely, aminek egyébként sem tudom mi a "hivatalos" funkciója.

Innen nem messze az óvoda környékén sem túl rózsás a helyzet, és emlékeim szerint az egyetem főbejáratánál is még a kerékbetörő változat van.
süti beállítások módosítása