Utolsó kommentek

  • Füle S.: Még egy teszkós U-lakat is sokkal többet ér mint egy sodrony. (2013.05.10. 06:27) Ellopták egy kislány montiját
  • vercse: "Edzett acélból készült lakatokat érdemes vásárolni - U-lakatot vagy acélszemes láncot. Az acélsod... (2013.05.09. 18:26) Ellopták egy kislány montiját
  • Füle S.: @HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: Én már 45 fokkal is kiegyeznék. (2013.05.07. 09:23) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: most már csak az hiányzik, hogy a menetirányra merőlegesen álljanak azok a rések... (2013.05.07. 08:35) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • Füle S.: @Lillamama: Köszi a hozzászólást, értesítettem a Rendőrséget is. (2013.05.03. 06:43) Életveszély!
  • Utolsó 20

Oldalletöltések száma


    free counter

Körbe a Kárpát-medencét

2013.05.01. 10:33 Füle S.

almasi_attila.jpgAlmási Attila élete ugyanúgy indult mint a legtöbb emberé: Elvégezte az iskolát, ahová szülei beíratták, munkába állt, megnősült, pénzt kellett keresni, meló reggeltől estig, aztán pia, cigi, lefekvés, és reggel újra és újra, évtizedeken át.
Kb. öt éve, egy szép napon azt mondta, ennél több kell legyen az élet! Letette a piás poharat, kukába dobta a cigarettásdobozt, és egy kicsivel kevesebb melót vállalt. Szabad idejében bringázni kezdett. Ledobott 15 kiló hájat. Ha megkérdezték tőle a cimborák hogy miért, egyszerűen annyit mondott: Ebben több örömét leli. Azóta felhagyott a húsevéssel, és egyre hosszabb kerékpártúrákra indul. Az idén döntött úgy, hogy három hétre kiszakad a hétköznapokból, és biciklivel körültekeri a Kárpát-medencét.
Közölte hogy ez nem kultúrmisszió, nem vallási zarándoklat, nincs benne semmi politika, se szponzorok népszerűsítése. Kíváncsi ezekre a tájakra, ezekre az emberekre.

Attila rendszeresen be fog jelentkezni telefonon a Gödöllői Hírekhez, az ő weboldalukon lehet majd követni hogy merre jár, mi minden történik vele kerékpártúráján. Jó utat Attila!


A bejegyzés trackback címe:

https://akerekparosbaratgodolloert.blog.hu/api/trackback/id/tr825259145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása