Utolsó kommentek

  • Füle S.: Még egy teszkós U-lakat is sokkal többet ér mint egy sodrony. (2013.05.10. 06:27) Ellopták egy kislány montiját
  • vercse: "Edzett acélból készült lakatokat érdemes vásárolni - U-lakatot vagy acélszemes láncot. Az acélsod... (2013.05.09. 18:26) Ellopták egy kislány montiját
  • Füle S.: @HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: Én már 45 fokkal is kiegyeznék. (2013.05.07. 09:23) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: most már csak az hiányzik, hogy a menetirányra merőlegesen álljanak azok a rések... (2013.05.07. 08:35) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • Füle S.: @Lillamama: Köszi a hozzászólást, értesítettem a Rendőrséget is. (2013.05.03. 06:43) Életveszély!
  • Utolsó 20

Oldalletöltések száma


    free counter

A Facebook-on beszélgetünk!

2013.05.21. 13:14 Füle S.

chat.jpgEz a blog szépen lassan elérte a lehetősége határait. Nagy bánatunkra csak a provokatív írásokkal sikerült az olvasókat bevonni a kommunikációba, ezért kipróbáltunk egy újabb kommunikációs felületet, a Facebookot.

Miért jó a Facebook? Mert aki regisztrált felhasználó és belép a csoportunkba, az minden beírásról értesítést kap, amihez egyből hozzá is szólhat. Ez a blog újságszerű, egyirányú hírharsonaként üzemel, a Facebook pedig egyenrangú beszélgetők közössége.

Sokan nem szeretik, sokan idegenkednek tőle, sokan pedig félnek nevüket adni véleményükhöz. Ezért létre hoztam egy nyílt csoportot. Ez annyit jelent, hogy bárki, akár név nélkül, Facebook regisztráció nélkül is elolvashatja, miről is beszélgetnek a gödöllői bicajosok. Nincs más dolga, mint ellátogatni a következő oldalra:

https://www.facebook.com/groups/godolloi.bicajos.vagyok/

Sőt, akár levelet is küldhet oda, amit ott mindenki olvashat, hiszen az email automatikusan megjelenik. A beszélgetőcsoport email címe:

godolloi.bicajos.vagyok@groups.facebook.com


GYERE, A TE VÉLEMÉNYEDRE IS KÍVÁNCSIAK VAGYUNK!


A bejegyzés trackback címe:

https://akerekparosbaratgodolloert.blog.hu/api/trackback/id/tr685310742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása