Utolsó kommentek

  • Füle S.: Még egy teszkós U-lakat is sokkal többet ér mint egy sodrony. (2013.05.10. 06:27) Ellopták egy kislány montiját
  • vercse: "Edzett acélból készült lakatokat érdemes vásárolni - U-lakatot vagy acélszemes láncot. Az acélsod... (2013.05.09. 18:26) Ellopták egy kislány montiját
  • Füle S.: @HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: Én már 45 fokkal is kiegyeznék. (2013.05.07. 09:23) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: most már csak az hiányzik, hogy a menetirányra merőlegesen álljanak azok a rések... (2013.05.07. 08:35) Ötlet a fémtolvajok ellen
  • Füle S.: @Lillamama: Köszi a hozzászólást, értesítettem a Rendőrséget is. (2013.05.03. 06:43) Életveszély!
  • Utolsó 20

Oldalletöltések száma


    free counter

Kerékpártámasz wikileaks :)

2012.03.23. 11:55 Füle S.


A VÜSZI igazgatója lehetővé tette, hogy a készülő kerékpártámasz prototipusokról egy fotót tegyek a blogba. Köszönet érte! Az egyszerűbb, fordított U alakú támaszok kerülnek ki városszerte, abból készül lecsavarozható, sínre hegeszthető és lebetonozható is.

A téglalap alakú kap majd még díszes gombokat az oszlopok végébe, és oda kerül, ahová műemlékes szempontok miatt ez indokolt.

Ahol csoportosan kerülnek kihelyezésre a támaszok, ott az első és utolsó darabra felszerelésre kerül a támasz közepén látható kerek tábla, ami a "Kerékpárosbarát Gödöllő" feliratot fogja viselni. Az U támaszok tűzihorganyzottak lesznek, a díszesebb kivitelű pedig antracit színű porszórást kap.

Mindegyik gyártmány jól használható, időtálló darabnak tűnik. Ha van valami észrevételetek, szóljatok hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://akerekparosbaratgodolloert.blog.hu/api/trackback/id/tr164334897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Z.Zoli 2012.03.23. 15:46:27

Sirály!

Jó lenne, ha a sima, fordított U alakúaknál a csővégeken (amik a betonba mennek) lenne szintén talp, vagy legalább legyenek "szétlapítva", hogy ne lehessen csak úgy kihúzni a földből, mint némely közlekedési táblát.

Lecsavarozóst pedig nagyon meg kellene gondolni.
Gondolom, ezek a díszburkolatra mennének, hogy azt ne kelljen felbontani.
Így viszont simán kidönthető vagy egyszerűen csak kicsvarozható, és már viszik is a fémgyűjtők, mint a Stop-Shop-nál a szintén lecsavarozottakat a nyitás után kb. két hónappal. (Mondjuk, ott azokért a kerékgörbítőkért nem kár.)
Sztem ilyet max. bekamerázott helyre szabad tenni!
süti beállítások módosítása